Wednesday, 14 December 2011

APAKAH KEPUTUSAN YANG KITA AMBIL MENYEMBELAHI KITA?

Lina Ina
                                                           

  Apakah keputusan yang kita ambil nanti akan merugikan diri kita?   Saya amat tertarik apabila membaca satu atikel yg dikirimkan oleh Lina Ina dalam groupnya FB ..dan atikel itu saya minta share dengannya... mari kita baca dan renungkan dimanakah letaknya pendirian kita sebenarnya...       Dengan penuh hormat saya memohon kemaafan kpd semua pihak terutama kpd puak2 Pakatan Rakyat. Saya berharap dapatlah kiranya pihak tuan/puan...adik/abg/kakak...saudara/saudari berfikir dgn baik dan sejelas mungkin dgn apa yg bakal saya nyatakan pd kali ini.

    Saya ingin menjelaskan disini mengenai parti PKR. Saya ingin bertanya kpd anda semua... Adakah layak seorang yg mengamalkan seks bebas dan peliwat layak utk dijadikan pemimpin? Adakah anda tahu apa sebenarnya perjuangan Anwar? Bagaimana tertubuhnya Parti Keadilan Rakyat itu? Siapa rakyat yg dimaksudkannya? Masihkah anda ingat kejadian pd tahun 1998 dimana Anwar adalah timbalan perdana menteri (TPM) sekaligus merangkap Menteri Kewangan? Kita akui kegawatan ekonomi melanda diseluruh dunia. Tp apa yg Anwar lakukan? Beliau ingin membuat pinjaman kpd IMF atas alasan utk menyelesaikan masalah kegawatan ekonomi yg melanda negara pd ketika itu. Sedangkan beliau sebenarnya telah menggelapkan sejumlah wang yg besar nilainya diluar negara sebanyak RM10 billion. Disamping itu Anwar juga telah membuat perjanjian dan cuba bersekutu dgn pihak yahudi negara kita Malaysia menjadi gadaiannya. Malang nasib Anwar tindak tanduknya telah dpt dihidu oleh perdana menteri kita pd masa itu iaitu Tun M. Atas tindakkan Anwar yg cuba menderhaka kpd negara itu, beliau telah diambil tindakan undang2 ISA sekaligus seluruh jawatannya dilucutkan.

    Marah akan tindakan yg diambil keatasnya maka beliau cuba sedaya upaya utk mendapatkan simpati rakyat melalui Wan Azizah. Cuba utk membuktikan dirinya tidak bersalah...maka sebuah parti yg dinamakan Parti Keadilan Rakyat ditubuhkan. Kononnya beliau teraniaya. Sehingga kini satu persatu sikap dan perangai buruk serta onar yg dilakukannya ditunjukkan oleh Allah s.w.t... Perjuangan PKR sebenarnya bukanlah utk rakyat. Tp perjuangan utk anwar. Lihat saja siapa yg memegang jawatan2 tertinggi parti. Semuanya diterajui oleh kaum keluarga dan kerabat anwar sendiri. Kerana ingin berkuasa dan dendamnya terhadap kerajaan, beliau sanggup melakukan apa saja walau terpaksa bersekutu dgn yahudi. Adakah anda semua mahu merempat di negara sendiri?  Adakah anda mahu negara kita dijajah lagi?  Bagaimana perarakan seksualiti merdeka yg disokong oleh PKR?

    Jelasnya disini... Anda semua fikirkanlah sebaik mungkin apakah kaum Luth itu layak menjadi pemimpin kita? Pemimpin negara? Allah benci terhadap kaum ini. Jadi anda sebagai org melayu Islam khususnya fikirlah sewajar-wajarnya...

   Maka fikirkan dan renungkan dimana tampuk pemerintahan adalah ditangan kita rakyat.. maka pilihlah yg terbaik demi untuk AGAMA, BANGSA dan NEGARA.... Kita tak mahu negara kita akan jd macam SINGAPORE ... dimana bangsa melayu merempat ditanah airnya sendiri.... renungkan....

No comments:

Post a Comment